Om Zeo-Concept ECE AB

Zeo-Concept ECE AB

Eco Concept Earth, som idag heter Zeo Concept, bildades 2009 och är ett Svenskt aktiebolag. Vi tog Zeoliten till Sverige med målet att kunna erbjuda den Skandinaviska marknaden ett ekologiskt alternativ till halkbekämpning. 2014 blev det uppköpt av nuvarande ägare, flyttade till Katrineholm där vi är bosatta idag och våran VD Oscar Lyttbacka klev in och la grunden till vad vi är idag.

Skandinaviens största importör av zeolit. Vi är 8 anställda och finns inte bara i Sverige utan även i Danmark, Finland och har återförsäljare i Norge. Vi har en trygg grund, nytt namn, eget varumärke och jobbar dagligen med professionella kunder där vi tillsammans utvecklas och inspireras att hitta nya möjligheter och användningsområden. Allt bra går att göra bättre! Det är det vi vill förmedla till våra kunder.

Zeolit Klinoptilolit

Zeoliter uppstår från vulkanisk aska, en grupp av aluminiumsilikater, som utsätts för höga temperaturer och tryck. I reaktion med saltvatten skapas Zeoliter, som finns i 40-tal olika varianter. Zeolit Klinoptilolit är av naturen redan fylld med näringsämnen och den Zeolit som är bäst lämpad inom alla våra verksamhetsområden med god och snabb effekt. Vår Zeolit Klinoptilolit har en hög renhetsgrad (98%).